Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Free to play στο Xbox One το Darwin Project

*
Έπειτα από πολλά χρόνια σε διαδικασία ανάπτυξης, ο battle royale τίτλος Darwin Project είναι πλέον free to play και στο Xbox One. Το παιχνίδι είναι γνωστό για τα μοναδικά social χαρακτηριστικά του κατά τη διάρκεια livestreaming sessions και το τελευταίο διάστημα έχει υποστεί ριζικές αλλαγές. Ακόμα, η εταιρεία ανάπτυξης θα φροντίσει να μην μείνουν παραπονεμένοι όσοι είχαν ξοδέψει χρήματα για να αγοράσουν τον τίτλο. Πιο συγκεκριμένα, σε αυτούς τους χρήστες θα δοθεί δωρεάν το “Founder’s Pack” που περιέχει αρκετά cosmetic items, όπως legendary sets of gear, axes, bows και δέκα ακόμα 10 “fan gifts” που προσφέρουν στους παίκτες περισσότερες επιλογές ενδυμασίας και στυλ μάχης. Επιπλέον, η Scavengers Studio έκανε τροποποιήσεις και στο μοντέλο των microtransactions. Έτσι λοιπόν, όλα όσα οι παίκτες αγοράζουν έχουν το ρόλο των cosmetics και δεν τους προσφέρουν κανένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα. Τέλος οι υπεύθυνοι της εταιρείες ελπίζουν ότι, με το free-to-play μοντέλο να ισχύει τόσο για την PC όσο και για την Xbox One έκδοση του Darwin Project, δίνεται σε όλους μιας πρώτης τάξης ευκαιρία να γνωρίσουν τον τίτλο, επεκτείνοντας παράλληλα τη βάση των χρηστών του.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*